Magazin BicicleteMagazin Biciclete

0
Cos de Cumparaturi : 0 RON

Aveti 0 produse in cosul de cumparaturi.

Subtotal: 0 RON
Vezi cos de cumparaturi

 Bicicleta Royal Baby EZ Freestyle 18 Blue

Mai multe imagini

Bicicleta Royal Baby EZ Freestyle 18 Blue

Specificatii tehnice:

USOR PENTRU INCEPATORI

Idea fundamentala din spatele bicicletelor de echilibru si a rotilor de antrenament este de a permite copiilor mici sa se obisnuiasca cu echilibrul. Coboram pozitia butucului mai aproape de sol, astfel incat chiar si copiii mici sa poata avea picioarele atingand pamantul. Atunci cand aceste cerinte preliminare se intalnesc cu inovatia de baza a bicicletei EZ, pedalele si suportul pentru picioare cu eliberare rapida, raspunsul este clar. O bicicleta cu pedale poate fi folosita fara probleme ca o bicicleta de echilibru fara a fi nevoie de roti de antrenament.

DOUA TIPURI DE BICICLETE

Bicicleta de echilibru este un inceput excelent pentru incepatori, si mergem un pas mai departe. Nou-lansata bicicleta RoyalBaby EZ permite copiilor sa invete echilibrul in primul rand pentru a castiga incredere, si sa se transforme fara efort intr-o bicicleta cu pedale reala.

GREUTATE sI GEOMETRIE OPTIMIZATE

Bicicleta EZ a redus greutatea cu 20% in comparatie cu media. Geometria exclusiva prietenoasa pentru copii ofera copiilor o pozitie optima de calarie.

ASAMBLARE FaRa PROBLEME.

Vine 98% pre-asamblata. Pedalele patentate si functia de sprijin pentru picioare au un design de eliberare rapida fara unelte. Cu o apasare pe buton, bicicleta EZ poate trece intre o bicicleta de echilibru si o bicicleta cu pedale.

DESCOPERa MAI MULTA DISTRACTIE.

Sticla de apa distinctiva "motor cu reactie", clopotul electric dragut, capacul pentru tija, mai multe modificari interesante la bicicleta fac sa iasa in evidenta pentru a se potrivi personalitatii fiecarui biciclist EZ.

INTOTDEAUNA FIABILA

Bicicleta RoyalBaby respecta standardele CPSC si EN-71, si este incredintata de milioane de familii din peste 80 de tari.

Aspecte revolutionare

Deveniti maestru in mersul pe bicicleta fara roti de antrenament. Bicicleta de echilibru este un inceput excelent pentru amatori, si mergem un pas mai departe. Bicicleta noastra EZ le permite copiilor sa mearga mai intai ca bicicleta de echilibru pentru a castiga incredere si sa se transforme intr-o bicicleta cu pedale intr-o clipa, toate intr-o singura incredibila bicicleta EZ. Amatorii pot deveni maestri in mersul pe bicicleta in doar jumatate de ora.* (Date colectate din sondaje ale clientilor pre-lansare.)

Asamblare fara probleme.

Singurul instrument necesar pentru a completa asamblarea este un surubelnita Phillips pentru a strange surubul de la tija. Suportul pentru picioare, pedalele si pedalele au un design de eliberare rapida fara unelte. Cu o apasare pe buton, bicicleta EZ poate trece intre o bicicleta de echilibru si o bicicleta cu pedale.

Evolutia bicicletei pentru copii

Comparativ cu o bicicleta obisnuita pentru copii, este cu pana la 20% mai usoara (aproximativ 4 livre), ceea ce o face ideala pentru utilizarea ca bicicleta de echilibru si cu pedale. Bicicleta EZ are un modul personalizabil, cum ar fi sticla de apa cu motor cu reactie si capacul pentru tija, pentru a se potrivi personalitatii calaretilor. O multime de distractie iti vine in cale!

Bicicleta de echilibru sau roti de antrenament? Avem raspunsul nostru nou.

Idea fundamentala din spatele bicicletelor de echilibru si a rotilor de antrenament este de a permite copiilor mici sa se obisnuiasca cu echilibrul. Coboram pozitia butucului inferior mai aproape de sol, astfel incat chiar si copiii mici sa poata avea picioarele atingand pamantul. Designul cadru usor face ca acest lucru sa fie la fel de accesibil ca si o bicicleta de echilibru. Atunci cand aceste cerinte preliminare se intalnesc cu inovatia de baza a bicicletei EZ, pedalele si suportul pentru picioare cu eliberare rapida, raspunsul este clar. O bicicleta cu pedale poate fi folosita fara probleme ca o bicicleta de echilibru fara a fi nevoie de roti de antrenament.

Stoc: In stoc

Special Price: 989 RON

TVA inclus

Garantie: 24 luni

Caracteristici

Grupa generica

Diametru 18 inch
Model Freestyle 18
DOMENIU Kid

Categorii biciclete

Producator Royal Baby
Destinatie De agrement
Roata 18

Comentarii:

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii.